taksim direnişi

  1. 1
    ile akp yi devireceğini sananlar var. orada beşyüz kişi ölsün akp ye yine bi şey olmaz.adamları amerika destekliyor . boşuna hevese kapılmayın gidin evinize çayınızı yudumlayın.
    #111767 kutuptadevegörenbedevi | 02/06/2013 12:53
     
  2. 2
    yıllardır herkese her şeye devrim diye karşılık veren, ilk defa demokratik olmayan yollarla da olsa buna bu kadar yaklaşanlar, istediklerini yine elde edemeyince saldırganlaşmaya başladılar. iş burada hükümete verilen mesajdır. taksim direnişinin halk kesimi görevini yerine getirmiştir. bence de evlerine gidip çay yudumlayalabilirler.
    #111772 bernard k | 02/06/2013 12:59
     
  3. 3
    halkımız artık birlikte hareket edilince başarıya ulaşılacağını görmüştür. artık halaylarla, marşlarla zaferimizi kutlayabiliriz.
    #111775 ate | 02/06/2013 13:07
     
  4. 4
    lan ne başarısı sansür hala başarı diyo ya :D istediğiniz kadar uğraşın adam istediğini her türlü alıyo. başarıdan kastın ortalığı yakıp yıkmaksa başardınız ona laf yok. başarıdan kastın güzelim çevreci protestoyu bu hale getirmekse onu da başardın. başka bi sansür im yiyebildiğiniz yok hiç gaza gelmeyin. abdyi abyi yabancı basını arkanıza alıyosunuz sansür çelişkinizi sansür eyim ben sizin
    #111785 jasonburton | 02/06/2013 13:55
     
  5. 5
    direniş de değil lan. terör bu bildiğin. taksim terörü.
    #111787 zenginizm | 02/06/2013 14:31
     
  6. 6
    oturduğunuz yerden alay etmek kolay. ama yaptığınız ayıptır. ölüyorduk biz dün.
    #111789 anoktainoktagnokta | 02/06/2013 15:16
     
  7. 7
    ne tayyip istifa mı etmiş? güldürmeyin lan. neresi başarılı oldu bunun. neyin zaferi. toplasan 1 milyon ya eder ya etmez. 75 milyon türkiye'den söz ediyoruz.
    #111791 charizard | 02/06/2013 15:24
     
  8. 8
    www.youtube.com/...link shadsjdaadsa
    #111823 doctor | 02/06/2013 18:20
     
  9. 9
    gördüğüm kadarı ile sözlükte çok az konuşulan konudur. bu yüzden sözlüğü bırakmama vesile olmuştur. durun kızmayın hemen. seviyorum ben sözlüğü. pek eğlendik zamanında. ama zaman eğlenilecek zaman değil. hangi tarafta olursa olsun insanlar ölüyor, dövülüyor. polis tarafından keyfi tokatlanan senin baban da olabilirdi. kulağı kopan amca senin büyük baban olabilirdi. kalça kemiği kırılan, bale hayatı biten kardeşimiz senin kız kardeşin olabilirdi. acımasızca dövülen, iki kere bayılan ayılan yine dövülen, üzerine internette bacağı göründü diye sapıkça taciz edilen kişi senin sevgilin olabilirdi. olaylar bu doğrultuda ilerlerse, tayyip bu performansını sürdürür istifa etmezse sizin de başınıza kötü şeyler gelecek, hepimizin gelecek. bizim bildiğimiz sözlük sohbet etme platformudur. normal sözlüklerde kavramların genel ve toplumsal karşılıkları verilirken, bizim sözlüklerimizde bireysel karşılıkları verilir, fark budur. yazmasan bile kafana takılan herhangi bir şey için hiç tanımadığın adamlardan fikir alabilirsin. bizim küçük sözlüğümüz ise tamamen diyalog üzerine kuruludur. sevmemin sebebi de buydu açıkçası. yoksa ekşide okuyucu olarak takılmak hiç sıkmıyordu beni. herkesin herkesi tanıdığı küçük ve sıcak bir ortamda bulunmak hoşuma gidiyordu burada. ama ben bireysel olarak hayatıma dair hiçbir şey görmüyorum artık sözlükte. bu da istemeden beni sansür lememeniz anlamına geliyor. benim için tartışacak, sohbet edecek hiçbir şey kalmadı demek oluyor. böyle geniş çapta gerçekleşen toplumsal bir olayı tartışmamak daha çok bireyi bu sözlükten uzaklaştırır. diyeceksiniz ki niye gidiyorsun kal sen yaz frame'leri sen yönlendir. dediğim gibi sansür lenmedikten sonra anlamı yok. öyle çok hayati bir yer değil sözlük dediğin şey. daha önemli işlerim var afedersiniz. hepinizi seviyorum. dikkat edin. iyi düşünün. işler karışık zira. yazarların her isteğine dikkatle eğilen, ilgi gösteren yöneticilere teşekkür ederim. burası bir eğlence yeri gibi daha çok, normal zamanlarda gerekli ve başarılı bir yer. dediğim gibi benim için anlamsız şu anda. sağlıcakla kalın.
    #114341 anoktainoktagnokta | 06/06/2013 20:04
     
  10. 10
    taksim direnişi tam olarak türk siyasal hayatında nereye düşüyor bunu net olarak zaman gösterecektir ancak benim kişisel fikrim odur ki eylemlere katılan tüm kitleyi yekpare bir bütün olarak tespit etmek yerine katılımcıların birbirinden farklı özelliklerini doğru tespi edip analizlerimizi bu yönde yapmalıyız. devrim istiyorum diyenle nasıl tek yol devrim diyen aynı şeyi kastetmiyorsa özgürlük için sokağa dökülen her insanda özgürlükten aynı şeyi anlamıyor. bazıları sadece yeşil sevdalısı olduğu için kimi çarpık kentleşmeye karşı olduğundan kimi yaşam alanlarına daha fazla yer ayrılmasından dem vurabilir sonuç olarak örnekler çoğaltılabilir ama önemli olan bir gerçek varsa halkın siyaseten memnun olmadığı durumları sivil bir şekilde toplanarak savunabilmek için yola çıkanlar olduğudur. siz bugun bu gerçeği göz ardı ederek "hava civa "derseniz yarın bu insanlar neden silahlanıyor diye veryansın etme hakkınız kalmaz zira etki tepki sonucu bu durum ortaya çıkmıştır. ya benim yolumla ya cehennemin yolu diye ortaya çıkarsanız sırf bunu söylediğiniz için bile itirazlara maruz kalırsınız çünkü bu bir krala yakışır kaldı ki kral bile hanedan üyesidir ve aristokrasiye karşı sorumludur.
    #114351 memati | 06/06/2013 20:18