tarafsız medya kuruluşuna çıkıp sözlük hakkında bilgiler verdim

  1. 1
    sözlüğün tarihindeki en güzel günlerde onun için çalışmak gerektiğini biliyorduk ve durmadık... ilk olarak bütün yazarlarımıza son aydaki üstün performansı için tekrar teşekkür ederim... yalancı çoban hikayesine dönse de mobil için çalıştığımızı bilin... bunu aslında göstermeyecektim ama son işe başlayan vesna'nın sağlık sorunları nedeniyle iş yarıda kaldı: kutupsozluk.com/...link şu aşamadan devam edecek kişileri arıyoruz ve 2 kişiden olumlu dönüş aldık... umarım kısa sürede bu da olacak... bizim için değerli bir istatistik var: www.kutupsozluk.com/...link bu istatistiği yükseltmek adına sözlüğe sürekli kadın/bayan/kız nasıl hitap etmek isterseniz yazarları davet edip onların kalıcılığını sağladık... sanırım bu istatistikteki yüzde bütün sözlükler içinde en yüksek yüzde... kadın eli değmiş sözlüğün hali bir başka oluyor ;) bunun dışında: albino cassius x ve fındısfıstık nickli moderatörler işlemlerini tamamladı ve sizlere dediğimiz gibi sözlükte sizin gibi emek verenler varken buralar bir değerlensin de geliriz diyen yaklaşık 450 yazar an itibariyle silindi... aslına bakarsanız büyümeye başlayan bir sözlük için çok sayıda yazar olması büyük bir avantaj onlar sonuçta tekrar yazabilir ancak biz bu sözlükte olduğumuz sürece her dönemde bize destek verenlerin hakkını korumaya çalışacağız ve onların en azından hesaplarının da kendileri gibi değerli olduğunu hissettirmeye çabaladığımızı bilin... sizler için geceli gündüzlü çalışan amerika'dan öpücüklerini gönderen ayk ;) bazıları beni amerika'da biliyormuş hll spr dwm ;)
    #146017 ayk | 03/07/2013 04:57
     
  2. 2
    mobil yarım kalmasa ne iyimiş, baya hoş olmak üzere imiş. vesna'ya geçmiş olsun... cinsiyet istatistiği de hayırlara vesile olur inşallah diyelim. hayırlı işler miydi onlar neydi? tabi feyk bağyanları da çıkmak lazım o istatistikten hehe neyse... esas mevzu şu yazar silinmesi meselesi, uygulamanın hatalı olduğu baştan beri söylüyorum. tabi bence hatalı, belki hakkatten tasarlandığı gibi ulan bu sözlüğün özgüveni çok yüksek gelip kaydolalım diye bir hava da oluşabilir bilemedim. ama silinen 450 kişiden, işi gücü olan, başka yerlere takılmış olan ve hatta sadece mesela benim bile son dönem muhabbetlerine katılamadığım gibi katılamamış * olan bir sürü insan olduğuna eminim. tutup bu nedenle benim hesabı silseydiniz sixteen ve hatta sittin sene dönüp gelmezdim buraya... tabi allahtan feyk meyk alıp canı sıkılan gelebilir şu an, belki öyle yırtar mesele. neyse daha önce de dediğim gibi bence eğer nesil farkı bu kadar önemli ise, aktif yazarlar ile olmayanları not edip daha sonra nesil düzenlemesi yapılabilinir idi. bu yapılamıyorsa bile sözlük oturduktan sonra bu temizlik işleri yapılır idi. denirdi ki o vakit, ulan sen başta yoktun bak sözlük coştu diye şimdi ahkam kesiyorsun. ahanda sildik hesabını git yeni bir tane hesap al istiyorsan. ben şahsen o zaman değerli hissederdim, şimdi her daim ulan daha az kişi yazarsa şu sözlükte de yalnızları oynarsak götüm * gibi olacak diye düşünmezdim. neyse herşeyin hayırlısı bakalım...
    #146035 kokakirec | 03/07/2013 10:29
     
  3. 3
    --! sözlük robotundan !-- 1 aydan fazladır uğramayan, 5-10 entry girip buralardan kaybolan kimselerin hesapları ayın sonunda sözlük bünyesinden silinecektir... --! sözlük robotundan !-- sadece bu iki kritere sahip olanlar uçuruluyor. yani aralıkta gelip sözlüğe emek verip 5 aydır girmeyen kişinin hesabı bile duruyor. maksat burası değerlenir diyip hiçbir emek vermeden hesap alıp gidenleri temizlemek. 1.nesil değerlidir, bu sözlük 2. 3. nesile geçecekse onların sayesinde olacaktır. o yüzden emek vermeyenler 1. nesil içinde olamayacak. saf kan 1. nesil yaratacağız. hail hitler x!!!
    #146333 albino cassius x | 03/07/2013 18:47
     
  4. 4
    hangi kritere göre hesap silindiğinin pek önemi yok aslında... maksadı da anlıyorum ama bunu gerçekleştirme yolu sıkıntılı diyorum ve @2'deki son paragrafı yineliyorum :D yenilemek mi yoksa hehe neyse işte ondan yapıyorum.
    #146372 kokakirec | 03/07/2013 19:09
     
  5. 5
    online süresi belli oluyor mu? aslında online olma süresi az olanlar silinebilir. yoksa sözlüğe girip de okuyucuları çok görüyoruz.
    #146486 charizard | 03/07/2013 20:22