Tanımadıgın bi kızla nasıl Muhabbet kurulur ?

  1. 26
    Telefondan uzun duruyor. du okuyayim bari
    #463430 naylon | 08/04/2015 01:20
     
  2. 27
    @23 Azizim daha önce de dediğim gibi bi doğanın bir bug'u. Fakat yaratılış'ı evrim olarak değiştir. Çünkü orada yaratılışı yanlışlıkla evrim olarak yazdım. (ben farsça düşünüp öyle yazıyorum o yüzden anlamadığın konularda tekrardan sor) Fakat şunu da biliyoruz ki doğada bir evrim süreci var. Şunu biliyoruz ki çok eski çağlarda anaerkil bir toplum vardı. Fakat zamanla bu yerini ataerkil bir topluma bıraktı. Nasıl bu sürece gelindi bunu anlatmak uzun olduğu için özet geçiyorum. Her yeni kültürde evrimleşiyoruz. Bilinçaltımız, zihnimiz, ilişkilerimiz, görüşlerimiz pek çok şey evrim geçiriyor. Yani ne bir erkek ne de bir kadın bir kalıp içerisinde yaratılmıyor. Onları bir kalıbın içerisine içerisinde bulunduğu şartlar sokmuştur. İşte bu ataerkil toplumda kadının bir kalıba girdiğini görüyoruz tabi erkeğinde. İçinde bulunduğumuz kültür ataerkil bir toplumun kültürü değil midir? Evet bu böyledir. ama göremediğimiz bir gerçek var. Her kültür değişiminde, her çağda, bir evrim sürecine giriyoruz ancak bilinçaltımızda sürekli olarak o eski kültürlerin kalıntıları kalıyor. İşte açıklıklar burada başlıyor yani bilinçaltında. Mesela örnek vereceğim erkeklerde ki meme düşkünlüğü. Meme bilinçaltımızda doğurganlığı simgeler. Eski çağlarda erkekler iri göğüslü kadınları tercih ederdi çünkü iri meme daha fazla süt, daha fazla süt daha fazla çocuk ve soyun ilerlemesi anlamına geliyordu. Bu görüşler değişti ancak bilinçaltında izi kaldı. Anlatmak istediğim bug olayı burada başlıyor. Benim anlattığım şey felsefik değil, biyolojik bir süreçtir. Tabi işin içine psikolojiyi de katarız.
    #463431 julius galius | 08/04/2015 01:22
     
  3. 28
    ulan bişey sorduk kızların dna sına kadar girdi millet .d
    #463432 husasıztasasız | 08/04/2015 01:26
     
  4. 29
    @27 tamam işte bak ilgi ihtiyacının kaynağına dair bir teorim var: kadınlar dışa bağımlı, hep çocuk kalacak, kendi ayakları üzerinde duramayacak şekilde yetiştirildiklerinden ve toplumda böyle bir görev almak zorunda kaldıklarından daha fazla ilgi bekliyor olabilirler. bilinçaltından bahsettiğimizde içgüdülere geliyoruz aslında, bu da insanda diğer canlılardan farklı işliyor. bizdeki dürtüye içtepi deniyordu sanırım, öyle okumuştum. canlılar buna tamamen bağlı iken, insanlarda bu dürtüler gözardı edilebilecek, hatta toplumsal yaşayışa göre zaman içerisinde değişip yok edilebilecek halde. bunu da belirtmek istedim. şimdi iri göğüslerden hoşlanmayan erkekler de mevcut mesela. böyle bir şey de mümkün. ayrıca kültürümüzde hala ataerkil kültürün kalıntıları mevcut, fakat bahsettiğimiz kültür çok geniş, sayısız unsura sahip, ayrıntılı ve her insan kültür ile aynı noktalardan bağ kurup aynı şeyleri yaşamıyor. mesela ilgi görünce pek sallamayıp şöyle kaslı bir beden görmeden etkilenmeyen kadınlar da olabilir. yani o kadar çok etken var ki gördüğümüz birini direkt olarak baskın kültür ile bağdaştırıp belirli kalıplara sahip olmasını bekleyemeyiz. yüksek ihtimalle bunu tahmin edebiliriz ama durum farklı da olabilir. yine de bizim kültürümüz içerisinde kadınların çoğunluğunun ilgi bekliyor olması doğrudur bence de. ama dediğim gibi erkekler de ilgi bekler, kadınları da tek tavlayan şey zaten ilgi değildir. o açıdan çok yüzeyde kalan bir tespit gibi geliyor bu bana. ve yine tekrarlıyorum hiç tanımadığın biriyle direkt bu kadar kapsamlı beklentiler içerisine girerek hareket etmemek gerekir. belki tanıdıktan sonra böyle etkilemek istemeyecek kişiyi. belki bambaşka biri çıkacak tanıdığı kişi, yanlış tahmin ediyor? hele daha en baştan cinsel bir ilişki hayal etmek çok garip bir şey, hele cinsel ilişkiyi de geçtim bir aşk ilişkisi istemek hiç tanımadığın biriyle apayrı çarpık bir mesele. işte o yüzden diyorum ki bunları kenara koy, git tanış, zaman geçir, süreç içerisinde öğrenip tanıştıkça zaten bu sorular tek tek karşına gelecek. yeri ve zamanı gelince, üzerine düşünecek yeterli verin olunca düşünürsün. amacın da süreç içerisinde belli olacaktır. nasıl bir ilişki bekleyeceğin de ortaya çıkacaktır.
    #463437 anoktainoktagnokta | 08/04/2015 01:34
     
  5. 30
    @28 kardeş sen ne yap biliyor musun, git "el falı bakayım mı?" de. elini verince de böyle biraz saçmala çizgilerden komik anlamlar çıkar şirinlik yap güzelce kıvama getir, sonra elini tut ses etmezse yürüyün gidin artık sinemaya mı gidersiniz parklar bahçeler müdürlüğüne mi orası size kalmış.
    #463441 anoktainoktagnokta | 08/04/2015 01:37
     
  6. 31
    @29 zaten ben tek tavlayan şey ilgili demiyorum ki. İlgi tam olarak bir açıklık işte bu açıklıktan kadını yakalayabilirsin fakat sadece ilgi ile hiç bir şey ilerlemez diyorum. İlgi çoğu zaman kadının ayaklarının üzerinde durabilmesi için gerekli olan bir ateşleme. Zaten dediklerinin çoğunu ilk yazılarımda anlattım
    #463442 julius galius | 08/04/2015 01:40
     
  7. 32
    işte ben de demek istiyorum ki bu bir açıklık bulup avlama meselesi değil, karşılıklı insanı bir ilişki kurma meselesi ki bu noktada kimse kimseyi avlamıyor, avcı yok ortada, kazanan kaybeden, avlayan avlanan, böyle şeyler olmadığı için gidip normal ilişki kur, zayıf noktasından vurup ağa düşürmeye çalışma.
    #463443 anoktainoktagnokta | 08/04/2015 01:43
     
  8. 33
    ama uzatmaya gerek yok işte birbirimizi anladık bence.
    #463444 anoktainoktagnokta | 08/04/2015 01:43
     
  9. 34
    @28 ha bak ben mesela çizgilerden şöyle anlam çıkarıyorum işe yarıyor: üç çizgi var ya şimdi biri aşk, biri para, biri yaşam çizgisi. her çizgiyi açıklarken bir parmağınla o çizgiyi okşayacaksın: -bu aşk çizgisi. bir adama aşık oluyorsun -bu para çizgisi. paran olmadığı için ailesi vermiyor -komediyi kes- -bu da hayat çizgisi. çok üzülüp intihar ediyorsun hah bunu hızlı hızlı yapınca gülüyorlar. ihi ihi derken kapıyorsun eli, hmm ortam aniden mizahtan romantik komediye evriliyor afallayan kızcağız "koyver gitsin" diyerek kendini teslim ediyor. denendi, onaylandı, ilk haftanın sonunda terk edilme garantili. artık o bir haftada ne yaptıysan yaptın.
    #463446 anoktainoktagnokta | 08/04/2015 01:49
     
  10. 35
    Napsın adam avucunu mu yalasın? Adam akıllı gitsin konuşsun tanışsın diyoruz tamam. ama kadının açıklığını da bilsin ki karşısındaki kadını iyi tanıyıp ona göre ilerleyebilsin. Yani ilgisini belli etsin doğru düzgün. Normal bir şekilde konuşsun etsin fakat o açıklığı bilsin ki o duruma göre hareket edip kızla daha iyi anlaşsın. ama konu kapandı bana göre sonuçta çıktığımız mevzu hemen hemen aynı nokta
    #463448 julius galius | 08/04/2015 01:51
     
  11. 36
    @28 mesela el yazısı tekniğini de kullanabilirsin. Kızın yayına git, el yazısından karakter analizi hakkında ders alıyorum rıca etsem beraber çalışma yapabilir miyiz gibi bir teklifte bulunursun. Kız kabul ettiğinde işte bir şeyler yazdırırsın. Yazılarında çok eğri var hareketli bir insansın veya çok dik yazıyorsun hayata karşı çok sağlam bir bakış açın var gibi genel yorumlarda bulunabilirsinç
    #463449 julius galius | 08/04/2015 01:55