Önemli icatları bulan bilim adamları

  1. 1
    tesadüfen mi aramızdaydı ? Yoksa buluşlarında onlara yol gösteren , daha gelişmiş bir canlı türünün yardımını mı aldılar ? Örneğin Nicola tesla : Uzaylılara mesaj gönderdiğini , ve onlardan mesajlar aldığını belirtmiştir . Bu söylemleri üzerine deli damgası yiyerek , tüm çalışmalarına ve dökümanlarına el koyulmuştur.
     
  2. 2
    Mısır piramitleri için de benzer iddialar ortaya atıldı. Kesin olarak inkar etmemekle birlikte (bir şeyi emin olmadan inkar etmekle emin olmadan koru körüne inanmak aynı hataya surukler insanı )böyle bir duruma ihtimal vermiyorum. Mısırlılar çağına göre teknik ve mimari alanda ileri bir uygarlıktı.
    #500596 ttech | 01/01/2017 22:52
     
  3. 3
    Şurda benim dilimden anlayan bir sen varsın qeqe . Ama şöyle bir düşün , albert einstein atomu parçalamak isterken, gerekli mekanizmaları ve işlemleri ona gösteren kim ? sonuçta hiç yapılmayan bir şeyin peşinde koşuyorsun. Yani şöyle düşün . google felan yok . Elinde bunla ilgili bir kaynak yok .Ben atomu parçalamak istiyorum , Formülü yazdım , aylarca matematik hesabı yaptım , fizik çalışmalarını yürüttüm . Bu mekanizmanın sağlıklı çalışacağını ona kim öğretti ?
     
  4. 4
    Haklısın o noktada sana katılıyorum. Mesela bende televizyonun icadını düşünüyorum. Özellikle ekranda görüntüyü oluştururken kullanılan tarama mantığı hangi adamın durduk yere aklına gelir. Şimdi çeşit çeşit tv teknolojisi var. Ama adam ortada hiçbirşey yokken bunu icat ediyor. İşte bu gibi durumlar yüzünden kesin olarak inkar etmiyorum bu olasılığı da.
    #500600 ttech | 01/01/2017 23:03
     
  5. 5
    Bu gibi zeki insanların altıncı hisleri telepati yetenekleri de gelişmiş ise eğer kimbilir belki bir yerlerden ilham almış olabilirler. Belki de sadece çok zekiydiler.
    #500602 ttech | 01/01/2017 23:07
     
  6. 6
    Bilim adamı yardım almaz alsa bilim adamı olmaz ama bazıları çok fedakar o kesin. Newton'ın gözün çalışmasını anlamak için gözüne iğne sokması gibi.
    #500603 Mention | 01/01/2017 23:10
     
  7. 7
    siz dostlar iyi düşünüyorsunuz. fakat bir hata var ki o da şu, direk sonuca bakıyorsunuz. bu adamlar bunları lap diye düşünmedi. çok uzun süreçler sonunda son hallerini aldı. evet direk düşününce inanılmaz fakat bu adamları veyahut kadınları bu sonuçlara, icatlara ulaştıran sürece şahit olsaydık eminim bu kadar şaşırmazdık. hee bu demek değil ki bu adamlar veyahut kadınlar olağanüstü zekalara sahip değiller. evet sahipler. onlar bu süreçleri yılmadan ve her soruna çözüm bularak atlattılar. umarım siz de sonunda "evet cidden jackthecaptain haklıymış" diyecek günleri görür, insanlığa katkıda bulunursunuz. sevgilerle.
    #500605 geçtimoişleri | 01/01/2017 23:11
     
  8. 8
    Bence tamamen başka gelişmiş bir canlı formu insanların gelişmesini istiyor . Yoksa kimse 1890 yılında kablosuz elektriği düşünmez , düşünemez . Adam iyonosferi kullanarak tüm dünyaya kablosuz elektrik verebilirim diyor . Bu adam bu fikri ortaya atmasa , kablosuz elektik tabiri bile olmazdı . Demek istediğim böylesine bir fikri insan beyninin üretemeyeceği.
     
  9. 9
    Cinler söyledi sansür fazla düşünmeyin günah günah