Ermenistan ve israil'de hiç terör saldırısı olmaması

  1. 1
    Yok aga yok. Yoo abd'nin uşoğo onlor yooo. O yözdön yooo demeye gerek yok. Her şeyi duygusallaştırıp haklı çıkmaya bayılıyoruz. Halbuki abd'yi en çok yalayan ülke biziz ama gel gör ki yarın bir bombalı saldırıda ölmeyeceğimizin garantisi yok. Keşke şu nefret ettiğimiz israil gibi olsak. Ülkemizde hiçbir terör saldırısı olmasa, kıç kadar bir ülke olsak ama dünya ekonimisine yön versek. Bir de bu her saldırıyı yaşadığımız coğtafyaya bağlayanlara israil en net cevaptır. Onların olduğu yer bizimkinden daha fena sansür .
    #505593 PUTUK | 09/01/2017 20:13
     
  2. 2
    qnq ermenistan'ı bilmem de israil'e öyle vize aldım gideyim ehe ehe diyerek giremezsin. 7 ceddini önce yaşadığın ülkede araştırıyorlar. havaalanında dünyanın baskısını yiyorsun, özellikle terörün olduğu bir ülkeden geliyorsan; 3.sınıf insan gibi, başında 5 - 6 kişi sorguluyor. Neden geldin, kaç gün kalacaksın, israil hakkında ne düşünüyorsun, burada tanıdığın var mı? yoksa turistik vb için mi geldin? israil'de kaldığın sürece, göz hapsinde olacağını bilmenizi isteriz, küçük bir olayda, büyük israil tarafından yargılanacağını bilmeni isteriz diyor. Sen bu amaçla gitmiş olsan bile, bir anda geri dönmek istiyorsun:d
     
  3. 3
    Böyle olmalı zaten. Bizimki gibi ne olduğu belirsiz adamlar ülkeye elini kolunu sallaya sallaya girerse ne olduğuna tanık oluyoruz.
    #505601 PUTUK | 09/01/2017 20:30
     
  4. 4
    Ermenistan'a Tc vatandaşları sınırda 10 USD verip form doldurup girebilir sınırdaki asker onu Güleryüzle karsilar ve Türkçe merhaba der eğer sınırda sıra yoksa birkaç Türkçe kelimeyle sohbet eder. Ermenistan'da şehirde her yerde asker vardır ama bunun nedeni terörle uğraşan bir ülke olması değil zorunlu askerliğin 2 yıl olmasıdır. Polisi de askeri de kendini ayrıcalıklı görmez zaten ermenistanı bulunduğu coğrafyadan ayıran şey halkının yaşadıkları acılar sonucu birbirine sıkı sıkıya kenetlenmiş olması.
    #505618 Hayastani hanrapetutyun | 09/01/2017 22:12